juli 2015

Rådgiver for Trackunit ved salget til Goldman Sachs og GRO Capital

ATRIUM har været finansiel rådgiver for aktionærerne i Trackunit i forbindelse med salget af selskabet til Goldman Sachs og GRO Capital.

Trackunit er en specialiseret leverandør af telematics løsninger med særligt fokus på off-highway vehicles. Trackunit designer, producerer og sælger flådestyringsløsninger til bl.a. entreprenørselskaber, maskinproducenter og -udlejningsvirksomheder.

Selskabet håndterede på tidspunktet for salget mere end 100.000 aktive enheder fordelt på over 3.200 kunder verden over.

Goldman Sachs og GRO Capital vil med købet af Trackunit fortsætte den imponerende vækst, som Trackunit har præsteret gennem en årrække.

Salgsprocessen blev initieret i juni måned, og som følge af en stærk interesse fra Goldman Sachs og GRO Capital blev transaktionen gennemført som en accelereret salgsproces på mindre end en måned.

"Med hjælp fra ATRIUM har vi nu fundet de helt rigtige ejere, der sammen med det nye ledelsesteam kan fortsætte med at realisere det store vækstpotentiale, der er i Trackunit"

Svend M. Hansen, aktionær i Trackunit

"ATRIUM formåede i en meget kort og effektiv salgsproces at opnå de optimale vilkår i forbindelse med vores generationsskifte"

Jesper Fjeldsø, aktionær i Trackunit

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2015
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Accelereret salgsproces
Industri
Software and IT