Om ATRIUM

ATRIUM Partners er en ledende dansk uafhængig finansiel rådgiver med aktiviteter inden for corporate finance rådgivning.

ATRIUM yder strategisk og finansiel værdiskabende rådgivning ved køb og salg af virksomheder, fusion og joint ventures, spaltning, generationsskifte, notering og kapitalfremskaffelse, afnotering samt gældsrådgivning til mindre, mellemstore og større virksomheder, kapitalfonde og statsejede virksomheder.

ATRIUM har eksisteret siden 2003, men flere af partnerne har arbejdet med corporate finance i andre roller før ATRIUM.

Vi er etableret som et partnerskab bestående af partnere og seniormedarbejdere med mange års erfaring fra såvel nordisk som international investment banking. Vi har i tillæg hertil sikret os tilgang til betydelige industrielle kompetencer gennem vores rådgivningspanel – Advisory Council – bestående af erfarne erhvervsfolk med vidtstrakte netværk inden for en bred vifte af brancher og industrier.

Igennem det internationale netværk ADVIOR International med Wells Fargo International har vi global rækkevidde og lokal operationel tilstedeværelse i mere end 40 lande. Kombinationen af finansiel ekspertise, industriforståelse og global rækkevidde har kun ét formål – at skabe værdi for vores kunder og investorer.

Vores vigtigste målsætning er at blive kundens foretrukne samarbejdspartner, og det gør vi ved at skabe gode forretninger for kunder på både kort og lang sigt.

Vi bestræber os altid på at leve op til vores kunders forventninger. Vi hører naturligvis meget gerne fra dig, som kunde eller hvis du overvejer at blive kunde, med synspunkter og forespørgsler.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos ATRIUM Partners.

Jan Davidsen
Partner & CEO