Karriere

Hos ATRIUM Partners har vi en stærk virksomhedskultur, hvor vi lægger vægt på, at medarbejderne tildeles væsentligt ansvar, men også en stor grad af frihed. Vi ved, at vores ansattes viden og kompetencer er vores største aktiv, og derfor bruger vi mange kræfter på at udvikle vores medarbejdere – både på et fagligt og et personligt plan.

Når vi rådgiver en kunde om at købe eller sælge en virksomhed, arbejder vi altid i teams. Vores medarbejdere skal derfor være gode holdspillere. Samtidig arbejder vi meget internationalt og på tværs af landegrænser, hvorfor gode engelskkundskaber er en nødvendighed.

Som ansat i ATRIUM Partners bliver du en del af et stærkt team, hvor vi sætter professionalisme og kundefokus i højsædet, men hvor vi også lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har mange sociale arrangementer, og vi er gode til at fejre vores triumfer.

"Der er en høj grad af tillid til mig og mit arbejde, og jeg får hele tiden mulighed for at påtage mig ansvar og arbejde selvstændigt med opgaver. Samtidig er vi en flad organisation, hvor jeg indgår i projektteams med mere erfarne kolleger, der altid er åbne for at lære fra sig og yde sparring"

Thomas Kallestrup, Associate

Uopfordret ansøgning

Vi arbejder hele tiden på at udvikle ATRIUM Partners og er derfor løbende på udkig efter nye talenter. Derfor er du velkommen til at sende dit CV og ansøgning til:

info@atriumpartners.dk