juni 2023

Rådgiver for 3WIS i salget til Muehlhan Wind Service

ATRIUM Partners har fungeret som eksklusiv finansiel rådgiver for 3WIS i forbindelse med salget til Muehlhan Wind Service (MWS), som er ejet af One Equity Partners.

3WIS er en førende international leverandør af komplette løsninger inden for svejsning, NDT inspektion og tekniske konsulentydelser til on- og offshore vindindustrien. 3WIS’ dybe erfaring og skalerbare forretningsmodel gør det muligt for virksomheden at løse kunders komplekse og ofte presserende behov hurtigt og effektivt, hvilket har dannet grundlaget for tætte kundeforhold med førende OEM’er, såsom GE, Siemens Gamesa og Vestas.

Muehlhan Wind Service er en del af Muehlhan Group, som blev opkøbt af den amerikanske kapitalfond One Equity Partners i 2022. MWS er en førende uafhængig serviceleverandør (ISP), hvis services dækker et bredt spektrum af ydelser inden for installation og vedligehold af vindmøller i mere end 35 lande over hele verden.

Opkøbet af 3WIS er en del af Muehlhan Wind Services strategi om at blive en one-stop serviceleverandør til vindindustrien, som servicerer sine kunder gennem høj-kvalitets ydelser, der matcher industriens dynamiske behov.

"På grund af deres dybe erfaring fra offshore vind og deres stærke netværk i industrien var ATRIUM i stand til at finde den rette nye ejer og den bedste løsning for 3WIS"

SIMON ØLAND, CEO OG EJER, 3WIS

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2023
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Auktion
Industri
Energy