december 2021

Rådgiver for DCC i forbindelse med salget til Foxway

ATRIUM Partners fungerede som eksklusiv finansiel rådgiver for DCC i forbindelse med salget til Foxway.

DCC er en af de største forhandlere af cirkulært IT i Europa og tilbyder et komplet udbud af cirkulære og renoverede IT-produkter fra tier-1 brands. DCC har stærke, langvarige relationer til førende partnere i branchen og et dedikeret SMV-kundefokus bestående primært af forhandlere samt slutkunder på udvalgte markeder. Siden etableringen i 1995 har DCC udviklet sit netværk af kunder og leverandører og sælger i dag sine produkter til mere end 3.500 kunder fordelt på 50 lande. DCC har formået at udnytte de nuværende trends indenfor bæredygtigt indkøb, hvilket resulterede i et rekordresultat i 2021 med en omsætning på næsten DKK 800 millioner.

Foxway er en europæisk it-hardwarevirksomhed med fokus på bæredygtige it-tjenester og genbrug og er ejet af den norske kapitalfond Norvestor. Foxway er overbeviste om, at DCC tilbyder de rigtige produkter og løsninger til at hjælpe Foxway med at nå det næste niveau i forhold til at levere en komplet service- og produktportefølje til kunder over hele verden.

ATRIUM gennemførte en struktureret auktionsproces, der involverede en række strategiske købere og et stort antal private equity fonde.

"ATRIUM har været en stærk partner i forbindelse med salget af DCC. Deres erfaring og brede netværk var altafgørende i forhold til at finde den rigtige partner og den rigtige pris for DCC."

Kent Jeppesen, CEO og ejer, DCC

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2021
Proces
Auktion
Industri
Software and IT