februar 2022

Rådgiver for Nordmark i forbindelse med salget til CataCap

ATRIUM Partners har fungeret som eksklusiv finansiel rådgiver for Nordmark i forbindelse med salget til CataCap.

Nordmark er en global markedsleder inden for højpræcisionsbearbejdning af store komponenter til særligt offshore vindindustrien med Siemens Gamesa og Vestas som de største kunder. Selskabet har tre fabrikker i Danmark samt en fabrik i det nordtyske centrum for havvind, Cuxhaven, og beskæftiger mere end 120 ansatte. I det seneste regnskabsår opnåede Nordmark et EBITDA på ca. DKK 60 mio.

Den danske kapitalfond CataCap investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder og forvalter i dag tre private equity fonde med et samlet kapitaltilsagn på mere end DKK 7 mia.

Med investeringen vil CataCap sammen med Nordmarks ledelse sætte yderligere turbo på væksten i udlandet og konsolidere Nordmarks stærke position i havvindmarkedet, der forventes at vokse kraftigt frem mod 2030 i Europa og USA.

ATRIUM Partners rådgav ejerne af Nordmark i en eksklusiv en-til-en proces, med henblik på indgåelse af et partnerskab med CataCap.

"ATRIUMs forudgående erfaringer med vindindustrien har været et stort aktiv for os i en krævende proces, og har betydet, at vi har opnået en vedvarende løsning for vores virksomhed."

Morten Jørgensen Mørk, CEO og medejer, Nordmark

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2022
Proces
Eksklusiv
Industri
Energy