august 2021

Rådgiver for Swire Energy Services i forbindelse med købet af ALL NRG

ATRIUM Partners fungerede som eksklusiv finansiel rådgiver for Swire Energy Services (SES) i forbindelse med købet af ALL NRG fra VIA Equity.

ALL NRG er en førende leverandør af mandskabs- og projektløsninger, herunder support til installation, kommissionering og dekommissionering, vingeinspektion og  -reparation, samt HV services til energiindustrien. ALL NRG opererer på vindmarkeder i Europa og Asien og har en førende position inden for offshore vind, hvor virksomheden har støttet mere end 90% af offshore vindprojekter globalt.

Swire Energy Services er en global leverandør af services til energiindustrien. Med aktiviteter i 28 lande og 500 ansatte globalt leverer SES en bred vifte af løsninger herunder offshore containere, integritetservices, helikopter- og brændstofservices samt specialiserede services til vindsektoren.

ALL NRG er Swire Energy Services’ andet opkøb inden for vindservices i 2021 og udgør en del af fundamentet for SES’ langsigtede strategi om at udvikle deres servicetilbud inden for vedvarende energi for at støtte deres kunder i energitransitionen.

"Dette opkøb, kombineret med investeringen i BladeInsight i juni i år, cementerer Swire Energy Services position i vindindustrien. ALL NRG har en imponerende track record og er en betroet serviceleverandør med adgang til mere end 600 højt kvalificerede teknikere."

Manfred Vonlanthen, CEO of Swire Energy Services

Tilbage
Transaktionstype
Køb
År
2021
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
n/a
Industri
Energy