maj 2021

Rådgiver for HydroPen i forbindelse med salget til Viking Life-Saving Equipment

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af HydroPen i forbindelse med salget til VIKING Life-Saving Equipment.

HydroPen er en maritim ingeniørvirksomhed, der udvikler og producerer løsninger til at bekæmpe containerbrande. HydroPen har udviklet en innovativ løsning, der muliggør nem, sikker og direkte brandbekæmpelse i højtstablede shippingcontainere på containerskibe og ved containerterminaler.

Virksomheden blev stiftet i 2016 af CTO Jesper Hansen og CEO Martin Winkel efter at have oplevet på egen hånd manglen på udstyr til brandbekæmpelse på containerskibe. HydroPens løsninger har siden hen vundet en række udmærkelser, heriblandt DTUs Danish Tech Challenge og Safety at Sea Award for Best Safety Equipment, og har førende shippingselskaber såsom CMA CGM og V. Ships som kunder.

VIKING Life-Saving Equipment er en ledende virksomhed inden for maritimt sikkerhedsudstyr med fokus på cargo-, offshore-, passager- og forsvarsskibe, og virksomheden har været distributør af HydroPen siden 2018.

Med transaktionen vil VIKING Life-Saving Equipment styrke sin position inden for maritimt sikkerhedsudstyr og opnå markante salgssynergier ved at tilføje en komplementær og patenteret løsning til maritim brandbekæmpelse til sin eksisterende portefølje af sikkerhedsløsninger.

ATRIUM har gennemført en struktureret, international auktionsproces med deltagelse af en række strategiske købere.

"Vi havde ingen forudgående erfaring med salg af virksomhed, hvorfor vi havde behov for en pålidelig rådgiver, der trygt kunne assistere samt guide os igennem vores virksomhedssalg. Til vores alles tilfredshed har ATRIUM været fleksible, kapable og grundige gennem hele vores forløb"

Martin Winkel, CEO, HydroPen

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2021
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Struktureret auktion
Industri
Industrials