april 2017

Rådgiver for BEC og Schantz i forbindelse med salget af Schantz til Keylane

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for BEC og Schantz A/S i forbindelse med, at BEC har solgt 100% af aktierne i Schantz til den hollandske softwarevirksomhed Keylane.

Schantz er en dansk leverandør af forretningskritiske softwareløsninger til kunder inden for liv og pension samt bank og finans. Schantz’ Life løsning er en standard softwareløsning, som udgør rygraden i driften af en pensionskasse eller et livsforsikringsselskab og sikrer en mere effektiv policeadministration og bedre kundeoplevelse.

Schantz’ kunder består af større pensionskasser og livsforsikringsselskaber i Danmark, og Schantz’ løsninger er nu klargjort til at blive lanceret til kunder uden for landets grænser. Derudover leverer Schantz holistiske finansielle rådgivningsløsninger til danske pengeinstitutter.

Schantz blev etableret i 1994. Selskabet har 161 medarbejdere i sit hovedkvarter i København og er vokset betragteligt igennem en årrække.

Keylane er et hollandsk softwareselskab med 11 kontorer i Europa, som leverer software-løsninger til livsforsikrings-, forsikrings- og pensionsselskaber. Med købet af Schantz styrker Keylane sit produktudbud til den finansielle sektor væsentligt og etablerer en stærk tilstedeværelse i Danmark.

ATRIUM har gennemført en struktureret auktionsproces med deltagelse af en række kapitalfonde samt IT-virksomheder fra hele verden.

"ATRIUM har været en stærk samarbejdspartner og har sikret en smidig salgsproces. Samtidig har de igennem deres internationale netværk formået at skabe interesse hos en række udenlandske potentielle købere"

Jesper Essendrop, CEO, Schantz

"ATRIUM har skabt stor værdi i processen med at finde den rette fremtidige ejer for Schantz"

Kurt Nørrisgaard, CEO, BEC

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2017
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Struktureret auktion
Industri
Software and IT