maj 2017

Rådgiver for Riemann i forbindelse med salget til Orkla Care

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af Riemann A/S i forbindelse med salget til Orkla Care.

Riemann udvikler, producerer og sælger specialiserede hudplejeprodukter inden for effektive antiperspiranter og langtidsholdbar solbeskyttelse, som markedsføres under de to stærke brands, Perspirex og P20.

Produkterne sælges igennem et netværk af lokale distributører i mere end 35 lande og eksporten udgør i dag mere end 90% af den samlede omsætning.

Riemann beskæftiger 47 medarbejdere og er beliggende i Hillerød med egen moderne produktion. Selskabet blev grundlagt i 1979 og har siden etableret en førende position inden for sine to nicher.

Orkla er førende leverandør af stærke brands inden for en bred vifte af forbrugsvarer i Norden, Baltikum, Centraleuropa og Indien. Riemann bliver en del af Orkla Care divisionen, som beskæftiger sig med personlig pleje, kosttilskud, mm. Orkla er børsnoteret på Oslo Børs og havde en omsætning på NOK 38 milliarder i 2016.

ATRIUM har gennemført en struktureret, kompetitiv auktionsproces med deltagelse af en række store industrispillere og kapitalfonde fra hele verden.

"ATRIUM har skabt en velstruktureret proces, hvor alle facetter er blevet håndteret med en høj grad af professionalisme og fleksibilitet. Jeg har fra start til slut i processen følt mig i trygge hænder, og jeg er meget tilfreds med den løsning, vi har opnået"

Anne Kirstine Riemann, CEO & ejer, Riemann

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2019
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Struktureret auktion
Industri
Consumer Goods