december 2017

Rådgiver for Biocare Copenhagen i forbindelse med salget til DSM

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af BioCare Copenhagen i forbindelse med salget til Royal DSM.

BioCare udvikler og sælger probiotiske kosttilskud og white label produktkoncepter målrettet forskellige indikationsområder. Produkterne sælges til en række førende medicinalvirksomheder og er lanceret i 37 lande over hele verden.

Selskabet har fokus på produkt- og konceptudvikling, mens selve produktionen er outsourcet til udvalgte partnere. Selskabet blev stiftet i 2012 og har siden realiseret enestående vækst og opbygget en førende markedsposition i sine kernemarkeder.

DSM er en global spiller inden for ingredienser og materialer til en lang række industrier, inklusiv fødevarer, personlig pleje, medicinsk udstyr, foder og elektronik. På verdensplan beskæftiger DSM 21.000 medarbejdere og omsætter årligt for EUR 8 mia.

BioCare bliver en del af DSMs Human Nutrition & Health division, hvor BioCares kompetencer inden for probiotika kommer til at understøtte den fremtidige strategi for divisionen. Med opkøbet vil DSM styrke sin markedsposition inden for kosttilskud og samtidig få adgang til nye kunder.

ATRIUM har gennemført en struktureret, international auktionsproces med deltagelse af en række store virksomheder og kapitalfonde fra hele verden.

"Takket være ATRIUM har vi fået overvældende interesse fra en lang række internationale købere. Vi har været meget imponerede over, hvor hurtigt ATRIUM har forstået vores virksomhed og industri. Samarbejdet har været fantastisk, og vi har igennem hele processen følt os i trygge hænder. Vi er meget begejstrerede for den løsning, vi er endt med"

Søren Thomsen, CEO & ejer, Biocare Copenhagen

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2017
Handelsværdi
DKK 315 mio.
Proces
Struktureret auktion
Industri
Healthcare