september 2018

Rådgiver for Ellipse i forbindelse med salget til Syneron Candela

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af Ellipse i forbindelse med salget til Syneron Candela.

Ellipse udvikler, sælger og markedsfører laser og Intense Pulsed Light-baserede systemer til ikke-invasiv behandling af huden med speciale indenfor pigmenterede og vaskulære læsioner. Produkterne sælges gennem egne selskaber i England, Tyskland og Spanien samt via et omfattende, globalt distributionsnetværk til en række førende plastikkirurgier og dermatologer.

Selskabet blev stiftet i 1997 og har tidligere været kapitalfondsejet men blev i 2010 overtaget af ledelsen og en række investorer. Siden da har selskabet realiseret en kontinuerlig vækst og opbygget en førende markedsposition i sine kernemarkeder.

Syneron Candela er et israelsk/amerikansk selskab, der i lighed med Ellipse udvikler, sælger og markedsfører systemer til dermatologisk og æstetisk behandling. Syneron Candela blev i 2017 opkøbt og afnoteret fra Nasdaq af kapitalfonden Apax Partners i en transaktion til en værdi af ca. USD 400 mio.

Med opkøbet vil Syneron Candela styrke sin markedsposition og produktportefølje, ligesom opkøbet vil udvide selskabets nuværende distributions- og salgskanaler.

Oprindeligt blev salgsprocessen lanceret som en struktureret, international auktionsproces, men givet det store potentiale for Syneron Candela, blev der indgået eksklusivitet.

"Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med ATRIUM, som på en yderst professionel, loyal og struktureret måde har ført os sikkert igennem en succesfuld salgsproces"

Jacob Kildegaard Larsen, CEO & ejer

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2018
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Eksklusiv
Industri
Healthcare