januar 2021

Rådgiver for Consolidated Holdings i forbindelse med salget af Netop til Impero Software

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af Netop Solutions i forbindelse med salget til Impero Software, der er et porteføljeselskab af Investcorp Technology Partners.

Netop er en specialiseret softwarevirksomhed, der udvikler og sælger innovative cloud og on-premise løsninger til digital klasseledelse og fjernadministration. Selskabet fokuserer på udvalgte vertikaler, herunder skoler, detail og finans, og markedsfører sine produkter via egen salgsorganisation og et globalt partnernetværk.

Netop er oprindeligt stiftet i 1981 under navnet Danware og har i dag 90 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Rumænien, USA og Filippinerne. Selskabet har været et datterselskab af Consolidated Holdings siden 2013.

Impero Software er ejet af kapitalfonden Investcorp Technology Partners og er 100% fokuseret på softwareløsninger til skoler (K-12), herunder digital klasseledelse, enhedsadministration og elevers sikkerhed.

Investcorp Technology Partners investerer i europæiske teknologivirksomheder, der fokuserer på B2B-slutmarkeder og løser kritiske opgaver.

Med købet styrker Impero sin position inden for skolesegmentet og får adgang til en komplementær, hurtigvoksende softwarevertikal inden for fjernadministration.

ATRIUM har gennemført en struktureret, international auktionsproces med deltagelse af en række strategiske købere og kapitalfonde.

"ATRIUM har været en stærk samarbejdspartner for os i forbindelse med salget til Impero. Vi nød godt af deres store erfaring med salg af softwarevirksomheder"

Kent F. Madsen, CEO/CTO, Netop Solutions

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2020
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Struktureret auktion
Industri
Technology, Media and Telecom