december 2020

Rådgiver for Columbus i forbindelse med salget af To‑Increase til Gilde Buy Out Partners

ATRIUM fungerede som eksklusiv finansiel rådgiver for Columbus i forbindelse med salget af To-Increase til Gilde Buy Out Partners for en Enterprise Value på EUR 113 million.

Columbus er en børsnoteret, international IT services- og konsulentvirksomhed med hovedkontor i Danmark og mere end 2.000 medarbejdere verden over.

To-Increase er en global leder inden for Azure cloud-baserede business applications, der udvider Microsoft Dynamics platformen. To-Increase’s softwareløsninger henvender sig til to overordnede domæner – manufacturing vertical SaaS og horizontal SaaS.

To-Increase blev opkøbt af Columbus i 2005 og har siden da opereret som et selvstændigt datterselskab. Under Columbus’ ejerskab har To-Increase udviklet sig til en industrileder med +2.200 kunder i +45 lande og et global netværk af +250 partnere.

Frasalget af To-Increase sker som led i Columbus’ strategiske udvikling mod at blive et førende globalt konsulenthus med fokus på at yde digital rådgivning til større kunder inden for dets kerneindustrier.

Gilde Buy Out Partners er en førende kapitalfond i Benelux og DACH regionerne. Gilde har siden grundlæggelsen i 1982 hjulpet mere end 250 virksomheder med at realisere deres vækstambitioner.

ATRIUM har gennemført en struktureret auktionsproces med stor interesse fra et globalt køberfelt.

 

"ATRIUM har været en værdifuld partner i salgsprocessen. De har gennemført en struktureret auktionsproces med et bredt felt af interesserede købere og sikret et meget tilfredsstillende resultat for både Columbus og To-Increase."

Jesper Bonde Gaihede, Head of Group M&A, Columbus A/S

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2020
Handelsværdi
EUR 113m
Proces
Structured auction
Industri
Technology, Media and Telecom