august 2020

Rådgiver for TF-Technologies i forbindelse med salget til Fayat Group

ATRIUM har været eksklusiv finansiel rådgiver for ejerne af TF-Technologies i forbindelse med salget til franske Fayat Group.

TF-Technologies udvikler og producerer software-baserede kontrolsystemer og elektroniske komponenter til asfaltudlæggere. Selskabet har været i familien Teilmanns ejerskab siden dets stiftelse i 1978 men har været drevet af Lisbeth og Karin Teilmann siden 2011, da familien gennemførte et generationsskifte. Foruden det danske moderselskab, indgik også 50% af et kinesisk joint venture i handlen.

Fayat Group er et familieejet, fransk konglomerat, der blev grundlagt i 1957 og som har aktiviteter inden for vej- og bygningskonstruktion. Gruppen har en årlig omsætning på EUR 4,4 mia. og opererer på global basis.

Med købet etablerer Fayat Group en fremtidig digital strategi, særligt målrettet vejkonstruktionssegmentet.

ATRIUM har gennemført en struktureret, international auktionsproces med deltagelse af en række store komponentudviklere og udstyrsproducenter.

"Vi har været særdeles tilfredse med vores valg af ATRIUM, som har været en fantastisk partner og rådgiver i forbindelse med salget af vores virksomhed. ATRIUM har været afgørende for transaktionens succesfulde gennemførelse og har ageret overordentlig kompetent hele vejen igennem og med stor forståelse for såvel vores forretningsmæssige som familiemæssige situation"

Lisbeth Teilmann, CEO & ejer, TF-Technologies

Tilbage
Transaktionstype
Salg
År
2019
Handelsværdi
Ikke offentliggjort
Proces
Struktureret auktion
Industri
Industrials